NetRom lansează din nou provocarea programării în stil GOLF (P)

NetRom lansează din nou provocarea programării în stil GOLF (P)

4.240
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 4,33)

Devenit deja o tradiție printre studenții pasionați de tehnologie și informatică, NetRom Software lansează cea de-a III-a ediție a concursului de programare Code Golf. Spre deosebire de edițiile precedente, ediția din acest an este accesibilă tuturor elevilor și studenților, indiferent de facultate și profil, având cunoștințe de C/C++.

Cu experienţă încă din anul 1998, compania NetRom Software este activă în oraşul universitar Craiova în realizarea de software pentru procesele de producție la cele mai înalte standarde de calitate. Cu un portofoliu de mii de clienţi și utilizatori finali mulţumiţi într-o varietate de domenii, începând cu anul 2006, compania NetRom Software se află în top 3 producători de software ce activează pe piaţa olandeză nearshore.

NetRom Software a angajat peste 200 de absolvenţi universitari, arhitecţi, analişti, designeri şi programatori, specialişti în tehnologii, platforme şi metode utilizate pentru dezvoltarea eficientă şi rapidă a unui produs software.

Ajuns deja la cea de-a III-a ediție, concursul Code Golf, lansează din nou provocarea programării în stil GOLF.

Cum era de așteptat, Code Golf vine în întâmpinarea studenților și elevilor și în 2015 cu ideea de stimulare a creativității, sub convingerea că o combinație între originalitate și gândirea algoritmică este atuul în rezolvarea problemelor propuse. Asemenea unui joc de golf, concurenții trebuie să implementeze soluțiile problemelor propuse, folosind un număr cât mai mic de caractere.

Așadar, dacă faci parte dintre studenții sau elevii pasionaţi de programare, acceptă și tu provocarea noastră și poți câștiga unul din următoarele premii:

concurs-netrom-craiova

Cum răspunzi provocării Code Golf? Simplu:

  • Te înscrii în perioada 06 aprilie – 04 mai 2015
  • Trimiți soluțiile pentru problemele propuse până la data de 04 mai 2015
  • Aștepți anunțarea finaliștilor pe data de 09 mai 2015
  • Acordăm premiile celor mai creativi studenți sau elevi pe data de 12 mai 2015.

 

Mai multe detalii despre problemele propuse și regulamentul concursului, găsești pe pagina NetRom Code Golf.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.