Craiova: Pietoni și șoferi, amendați de poliție

Craiova: Pietoni și șoferi, amendați de poliție

580
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Oamenii legii au aplicat, ieri, 51 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 8.000 de lei. Astfel, 13 sanctiuni au fost aplicate unor pietoni care s-au grabit sa traverseze strazile prin alte locuri decat cele semnalizate corespunzator, iar alte 6 de sanctiuni unor conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor.

 

Politistii rutieri craioveni au organizat, ieri, în Craiova, o actiune pentru constientizarea pietonilor cu privire la riscurile la care se expun atunci cand traversează strada prin alte locuri decat cele prevazute de lege. De asemenea, politistii rutieri au acționat și pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii prin loc prevăzut  cu indicator sau marcaj.

 

Pe lângă sancțiunile contravenționale aplicate, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 7 permise de conducere.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.