Dolj: Razie de amploare pe drumurile din judet

Dolj: Razie de amploare pe drumurile din judet

817
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Polițiștii de la formațiunile de ordine publică, intervenție rapidă și poliție rutieră au acționat, ieri, în 36 filtre rutiere, pentru a preveni accidentele rutiere, totodată urmărindu-se și prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă în mediul urban şi rural. În total, au fost date amenzi de peste 22.000 de lei.

 

Oamenii legii au constatat, în cursul zilei de ieri, șase dosare penale, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 131 de sancţiuni contravenţionale în cuatum de peste 22.000 de lei.De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării șase permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

 

Spre exemplu, polițiștii doljeni au depistat aseară, pe DJ 561, în comuna Bîrca, un bărbat 44 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,11mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei i s-a întocmit dosar penal pentru săvârirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.