Craiova nu are acces la cupele europene

Craiova nu are acces la cupele europene

1.311
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

UEFA consideră că gruparea CS Universitatea Craiova nu îndeplineşte condiţiile privind participarea în ediţia viitoare a cupelor europene, deoarece nu este afiliată de minimum trei ani ca membru al Federaţiei Române de Fotbal, au declarat, azi, pentru Mediafax, surse din cadrul clubului din Bănie.

 

Pe de altă parte, Conducerea LPF consideră că CS Universitatea Craiova ar trebui să aibă dreptul de a juca în ediţia 2015-2016 a cupelor europene chiar dacă a fost afiliată la FRF în 2013, iar regulamentele UEFA permit participarea doar după 3 ani de la data la care un club a devenit membru al federaţiei naţionale.

 

Formaţia CS Universitatea Craiova, înfiinţată şi afiliată la FRF în anul 2013, ocupă în prezent locul patru în clasament, cu 45 de puncte, poziţie care îi permitea participarea în ediţia viitoare a Ligii Europa.

 

Ţinând cont de poziţiile ocupate în clasament, echipele eligibile să participe în cupele europene sunt Steaua Bucureşti, ocupanta locului 1, în Liga Campionilor, ASA Tîrgu Mureş (locul 2), Astra Giurgiu (locul 5) şi FC Viitorul (locul 7), în Liga Europa.

 

Ocupanta poziţiei a treia, Petrolul Ploieşti, se află în procedură de insolvenţă şi nu poate participa în ediţia viitoare a cupelor europene. În aceeaşi situaţie se regăseşte şi Dinamo Bucureşti, ocupanta locului şase.

 

Sursa: Mediafax

Foto: arhivă



10 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     09-02-2012
    Mesaje
    70

    ei credeau ca UEFA este Romanica noastra !

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-10-2011
    Mesaje
    33

    pacat… este o echipa tanara si ambitioasa…

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2671

    Nasol ghinion

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-02-2015
    Mesaje
    28

    Vedeti, daca nu este pONTA la uefa….

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-02-2012
    Mesaje
    38

    In Romania mai greu cu fotbalul,ne calificam cu miloaga doar pentru bani,cu patroni puscariasi si conducatori de club mai cretini ca niste babuini ne indreptam cu viteza spre nimic.Pestele de la cap se impute,pana nu taiam tot starvul si incepem macar sa-i copiem pe altii care au reusit nu o sa facem nicio branza.
    Nu mai vindeti cluburile pe mana avarilor astora gen mititelu,becali etc. ca numai la sapa de lemn au dus toate echipele,au ajuns sa ne bata si bulgari,pentru ca la aia mai gandeste se pare cineva,au stabilitate,nu se cearta ca babele la tv pentru nimic si baga bani nu se zgarcesc ca prostul de negoita la dinamo de exemplu(daca vrei sa faci performate numai schimba ca papagaul antrenorul ca pe ciorapi si cumpara jucatori de fotbal nu amatori si talente ascunse).

  6. #6
    Member
    Data de inscriere
     08-12-2007
    Mesaje
    150

    Lasa ca joca fcu la anul in europa ca o sa castige cupa romaniei si cum fcu are peste 60 de ani de la infintare nu o sa fie o problema cu regulamentele cat despre U Craiova nu cade bine situatia asra pentru ca ar fi fost buna o acomodare cu europa atat a suporterilor olteni dar si a sportivilor dar pe de alta parte se va face o economie pentru ca chiriile ce trebuiau platite pentruca nu aveam voie sa jucam in craiova erau mai mari decat castigurile… iar antrenorii au acum timp sa faca o echips mai competitiva. Hai Craiova!

  7. #7
    Junior
    Data de inscriere
     16-03-2015
    Locatie
     ploiesti
    Mesaje
    60

    sincer imi pare rau.nu este STIINTA CEA ADEVARATA dar era ok sa capete ceva experienta si afara mai ales ca a jucat frumusel in campionat.pacat,

  8. #8
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    944

    Regulament de rahat. Daca entitatea FC U Craiova era infintata in 1948 ce plm mai trebuie afiliere la Federatie de minim 3 ani? Dupa ce ca la noi e o mocirla, nu ne lasa un rahat de regulament sa mai vedem si noi fotbal european.
    Sa se duca blatistul de Hagi cu echipa lui de milogi.

    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.
  9. #9
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-11-2014
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de razvyseptember
    sincer imi pare rau.nu este STIINTA CEA ADEVARATA dar era ok sa capete ceva experienta si afara mai ales ca a jucat frumusel in campionat.pacat,

    dar cine este ADEVARATA STIINTA? FCU FALIMENT banuiesc ca este pai FCU trebuia sa joace de de 4 sau 5 ori in liga 5 ca de altfel multe echipe din Romania pentru ca au schimbat societatile ca pe sosete dar si siglele si numele cluburilor… Fcu daca ia fiecare firma in parte nu cred ca face 3 ani la fiecare dar tu zici ca e ADEVARATA STIINTA… nu vezi ca nu are logica ce spui…

  10. #10
    De-al casei
    Data de inscriere
     10-02-2009
    Mesaje
    286

    Dureros,dar mergem inainte…..Craiova libere m*** mititelu(din caua lui s-a ajunsin situatia asta)

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.