Craiova: Salubritatea a schimbat termenul de achitare a facturii

Craiova: Salubritatea a schimbat termenul de achitare a facturii

788
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Factura la gunoi trebuie achitată în termen de 15 zile și nu de 45, cum era până luna trecută, potrivit reprezentanților SC Salubritate Craiova SRL. După expirarea celor 15 zile, craiovenii care nu se vor conforma termenului de plată vor suporta penalități de 0,03% pentru fiecare zi de întârziere.

 

Decizia a survenit după ce Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC) a impus modificarea unor date înscrise pe factură, conform Legii serviciilor comunitare de unități publice.

 

Atenție! Deși clienții Salubrității au la dispoziție 45 de zile să-și plătească factura, dacă nu achită în acest termen, operatorul local va plica penalizări de la data scadentă prevăzută în factură. Mai exact, începând cu ziua a 16-a, în valoare de 0,03% pe zi.



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     11-02-2007
    Mesaje
    16

    sa aduca facturile la timp!

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2674

    Cam putin timp

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.