Craiova: Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la Casa Studenților

Craiova: Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la Casa Studenților

1.333
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj organizează în data de  24 aprilie 2015 Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment care se va desfăşură la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova începând cu ora 09.00.

 

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de munca, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă să se (re) orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

 

Agentii economici care vor participa la această acţiune vor avea prilejul să-si recruteze personalul direct,  fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de munca pe care îl oferă.

 

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă  pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada , nr. 13A sau le pot transmite atât pe adresa de email a instituţiei: ajofm@dj.anofm.ro , cât si pe fax (0351/401.557).

 

Foto: arhivă



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2682

    O sa mergem

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    168

    Parca vad ca e cu taxa de intrare…ca la ”discoteca” )))

    ''I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots.'' Albert Einstein. That day is today.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.