Dolj: Deratizare în zona digurilor de pe Dunăre și Jiu. Pășunatul, interzis

Dolj: Deratizare în zona digurilor de pe Dunăre și Jiu. Pășunatul, interzis

1.019
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Angajații Sistemului de Gopodărire a Apelor Dolj vor desfăşura, începând de mâine, 17 aprilie 2015, acţiunea de deratizare pentru combaterea dăunatorilor pentru buna funcționare a digurilor și lucrărilor hidrotehnice de pe râul Jiu şi fluviul Dunărea în condiții de siguranță.

 

Printre primăriile avizate se numără cele de la Dunăre: Rast, Negoi, Bistreţ, Catane, Cârna, Gighera, Ostroveni, Bechet, Dăbuleni. De asemenea, acţiunea se va desfăşura şi pe digurile de la Jiu, sectorul Filiaşi- Ţuglui, iar printre localităţile vizate se numără şi Filiaşi, Braloştiţa, Brădeşti, Coţofenii din Dos, Scaeşti.   

  

Drept urmare, localnicii trebuie să știe că păşunatul este interzis. „Atenţionăm deţinătorii de animale că păşunatul pe aceste diguri este interzis. S.G.A Dolj nu-şi asumă nici o răspundere privind pagubele ce ar putea surveni ca urmare a nerespectării acestei avertizări„, au transmis reprezentanții Administrației Bazinale de Apă ”Jiu”.

 

Campania de combatere a dăunătorilor se efectuează anual, cu ajutorul unor substanţe toxice, cu un caracter persistent, care au efecte negative asupra animalelor.

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.