Doljeni cercetaţi de poliţişti pentru comiterea unor furturi

Doljeni cercetaţi de poliţişti pentru comiterea unor furturi

263
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 13.02.2012, în jurul orei 14.00, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi de către V.ILIE, 54 ani, din comuna Leu cu privire la faptul că în noaptea de 12/13.02.2012, persoane necunoscute i-au sustras dintr-un magazin băuturi alcoolice, ţigări, cartele telefonice şi o sumă de bani, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1.000 lei.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie nr. 4 Coşoveni ajunşi la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, totodată fiind demarate cercetările în vederea depistării autorilor şi recuperării prejudiciului.

În aceeaşi zi, în urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţişti au fost identificaţi şi conduşi la sediul unităţii pentru audieri: T.CORNEL, 18 ani, I.ALEXANDRU, 23 ani, O.IRINEL, 19ani, M.MARIUS, 18 ani, B.FLORIN, 19 ani şi V.ADRIAN, 20 ani, toţi din comuna Leu, judeţul Dolj.

Poliţiştii au reuşit recuperarea unui procent de 50 % din prejudiciu total, în cauză fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, prin extinderea cercetărilor s-a mai stabilit faptul că T.CORNEL şi B.FLORIN, împreună cu I.MARIUS, 25 de ani, din aceeaşi localitate, în perioada septembrie – decembrie 2011 au comis alte 8 furturi din locuinţe.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.