Două persoane suspectate de comiterea unor fapte de evaziune fiscală

Două persoane suspectate de comiterea unor fapte de evaziune fiscală

594
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, poliţiştii craioveni au introdus în arestul inspectoratului, pe bază de ordonanţă de reţinere,  două persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală.

 Din cercetările poliţiştilor de la Serviciul de Investigarea Fraudelor cu sprijinul ofiţerilor SJIPI Dolj a rezultat faptul că V.DUMITRU, 45 de ani şi L.ANGELA, 54 de ani, din Craiova în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, din municipiu şi localitatea Carpen, prin nedeclararea tuturor operaţiunilor comerciale derulate s-au sustras de la plata impozitelor şi taxelor datorate bugetului de stat cu suma de 3.100.000 lei.

De asemenea, oamenii legii au stabilit faptul că făptuitorii  făceau parte dintr-o grupare infracţională specializată în comerţul cu carcasă carne de porc şi bovine.

Activităţile de investigare ale poliţiştilor au fost efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, astfel reuşindu-se destructurarea grupării infracţionale.

V.DUMITRU şi L.ANGELA vor fi prezentaţi astăzi, 17 februarie a.c., Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.