Craiova: „Theea Sarah & Friends”, concert de muzică folk, country şi pop-rock

Craiova: „Theea Sarah & Friends”, concert de muzică folk, country şi pop-rock

753
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” vă invită vineri, 24 aprilie 2015, începând cu ora 18.00, la concertul de muzică folk, country şi pop-rock „Theea Sarah & Friends”. Alături de muzica tinerei interprete vă aşteaptă şi momente de dans modern, cu Anca şi Alexandra. Intrarea publicului este liberă.

 

 

Sarah Nicorescu (cu nume de scena Theea Sarah), are 16 ani si este eleva in clasa a IX-a la Colegiul National „Fraţii Buzeşti” din Craiova. În ciuda vârstei fragede, Sarah este deja o certitudine, munca şi talentul fiindu-i recompensate cu diferite ocazii. A început studiul chitarei clasice la vârsta de 10 ani, iar după un an abandonează acest stil (considerându-l plictisitor) şi începe sa abordeze stilul pop-rock, uneori cu influente country.

 

Un an mai târziu câştigă Premiul III  la „Oltenia Star”, pentru ca, la 13 ani, să câştige Premiul I la creaţie şi la interpretare la Festivalul „Vreau să cânt”, organizat de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova.

 

A mai fost premiată în anul 2013 cu: Premiul I la creaţie şi interpretare la Festivalul Naţional „Vlahia” de la Moeciu de Sus, „Cea mai buna voce rock” la Festivalul Naţional „Dor de munte” de la Peştera şi Premiul Consiliului Judeţean Alba la Festivalul de muzică folk „Ziua de mâine” de la Alba Iulia, iar în anul 2014 cu: Premiul I la Festivalul folk „Poarta Sărutului” Târgu Jiu, Premiul Radio România Actualităţi la „Festivalul Castanilor” de la Ploieşti şi Premiul I la Festivalul „Vreau să cânt” –  interpretare muzicală, organizat de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova.

Are, până în prezent, 16 compoziţii proprii, a cântat alături de Alexandra Ungureanu şi trupe precum Compact, Foişorul de Foc si Publika. A fost prezentă cu recitaluri la Zilele Craiovei, ediţiile din 2012, 2013 si 2014. 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3843

    felicitari

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.