Craiova: Băut și fără permis de conducere, a provocat un accident

Craiova: Băut și fără permis de conducere, a provocat un accident

1.389
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,67)

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Malu Mare, a provocat un accident de circulația, azi-noapte, pe Bulevardul 1 Mai din Craiova, unde a condus un autoturism deși nu avea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice. La intersecţia cu Ştirbei Vodă, tânărul șofer de ocazie nu a acordat prioritate autoturismului condus de un craiovean de 38 de ani, Gabi D..

 

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui Gabi D., polițiștii ajunși la fața locului stabilind faptul că tânărul de 22 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, Ionuț P. a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal conform prevederilor legale pentru conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4577

    Multi nenorociti ca asta…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.