Ponta, la Craiova: ”Apartenența la UE nu e perfectă, nu e ușoară,...

Ponta, la Craiova: ”Apartenența la UE nu e perfectă, nu e ușoară, dar este cea mai bună”

510
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, la finalul reuniunii trilaterale la nivel de prim-miniștri care a avut loc la Craiova,  că este în interesul României și Bulgariei ca Serbia să devină membră a Uniunii Europene și că atât Sofia, cât și Bucureștiul sprijină acest proiect, cu atât mai mult cu cât pentru cele două state intrarea în UE ”a fost cea mai importantă decizie”.

 

”Eu, în numele Guvernului României, împreună cu prim-ministrul Borisov, afirmăm sprijinul total și necondiționat pentru efortul și demersul Serbiei de a deveni membră a Uniunii Europene. Este în interesul Bulgariei și al României ca Serbia cât mai curând să demareze negocierile, să le finalizeze și să fie alături de noi în familia europeană”, a afirmat Ponta, în cadrul unei conferințe comune cu premierii sârb și bulgar, la Craiova.

 

Premierul României a adus aminte și de faptul că au trecut opt ani de când Bulgaria și România sunt membre ale UE și că integrarea în Uniune a fost cea mai bună ”proiecție”. „A fost cea mai importantă decizie pe care Bulgaria și România au luat-o și consider că apartenența la Uniunea Europeană este cu siguranță nu perfectă, nu ușoară, dar este cea mai bună proiecție politică pentru România și Bulgaria„, a declarat Victor Ponta.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3834

    ii ajutam pe toti.pe noi nu ne vrea nimeni in LUMEA BUNA,dar ajutam noi ce drak

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.