Razie pe drumuri, printre vitezomani

Razie pe drumuri, printre vitezomani

878
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Polițiștii rutieri doljeni au organizat pe principalele drumuri din județ o amplă acţiune pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscul la care se expun atunci când încalcă regimul legal de viteză. În cadrul acțiunii polițiștii au constatat și aplicat 159 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 31 000 lei. Dintre acestea 85 au fost aplicate unor conducători auto care au circulat cu viteză neregulamentară.

 

Oamenii legii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce și șapte permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

 

Spre exemplu, un bărbat de 27 de ani, din Craiova, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN6, pe un sector de drum unde viteza maximă admisă era de 70 km/h, cu viteza de 151 km/h (+81 km/h). Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă in valoare de 877,5 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 zile.



2 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1524

    Pe care drumuri principale?ca toat au cratere in ele…

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3735

    Ar trebui sa se amendeze chiar intre ei, ca si soferii masinilor de politie fac multe ilegalitati.. Pe ei cine ii mai amendeaza?
    Daca e lege sa fie pentru toti lege, fiindca din cate stiu eu politia nu e deasupra legii chiar daca asa au unii impresia.

    Daca trec pe rosu, daca opresc pe interzis, daca nu acorda prioritate altor participanti la trafic ori nu acorda prioritate PIENTONILOR angajati in traveresarea strazii prin locuri marcate, daca depasesc viteza legala, SAU MERG SUB VITEZA LEGALA CU MULT SI INCURCA TRAFICUL cand sunt in patrulare, sa li se ia si politistilor permisul si sa ia amenda.. altfel CONSIDER CA E DISCRIMINARE pe criteriul ca UNII NU SUNT POLITISTI !!

    In plus tiganii nu’s extraterestrii mai oameni. Sunt tot oameni, Pe unde am umblat am auzit fraze de genu: da, da sunt tigani, da da oricum nu isi platesc amenda, da dar oricum nu stiu cum.. Terminati ma cu vrajala asta de 2 bani. Faceti-va datoria !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.