ROCKOMOTIVA 2015 la Craiova

ROCKOMOTIVA 2015 la Craiova

756
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

ROCKOMOTIVA este un festival nou, care intra in productie la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, pe 5, 6 si 7 iunie 2015. Un festival nou, dar nu lipsit de pedigree: ROCKOMOTIVA preia traditia festivalului „Rock-Jazz-Folk”, organizat de CCS Craiova inca din 1979.

Asa cum sugereaza si noul nume, de acum vom pune accentul pe muzica rock, lasand chitarile sa-si plateasca propriul tribut genurilor din care s-au inspirat in permanenta – jazzul si folkul. Prima zi va fi destinata punk-rockului, rockului progresiv si experimental, etno si folk-rock-ului. A doua zi de festival va fi destinata metalului si aliajelor sale: thrash, death, hard-core. in fine, a treia zi deROCKOMOTIVA face loc rockului alternativ si noului rock romanesc.

ROCKOMOTIVA aduce la Craiova super-trupa Twilight of the Gods (IRE-NOR-SWE-ENG), Alternosfera (MD), Pero Defformero (SRB), Bucovina (RO), Axecutor (BG),RoadKillSoda (RO), Bloodway (RO), Dza Ili Bu (SRB). Adaugati cel putin una-doua surprize, plusAVATAR si CRIMENA, trupele de suflet ale Casei de Cultura a Studentilor din Craiova.

Sectiunea de concurs aduce si ea o inovatie: trupele desemnate de Casele ale Cultura ale Studentilor din tara sa participe la festival se vor „duela” on-line, singurul juriu fiind fanii genului, care-si vor putea exprima sustinerea pentru favoritii lor pe pagina de facebook dedicata evenimentului. Sponsorii vor acorda premii celor mai votate trupe, iar cea mai tare dintre ele va sustine un recital in ultima zi a festivalului. Accesul publicului se va face pe baza de bilete sau abonamente.

Cei mai merituosi dintre studentii din centrele universitare arondate CCS Craiova vor beneficia de acces gratuit. Festivalul ROCKOMOTIVA este organizat de Casa de Cultura a Studentilor Craiova, cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului – Directia de Proiecte si Programe pentru Tineret, in parteneriat cu Asociatia „Craiova Capitala Europeana a Culturii 2021”, „Romanian Thrash Metal Club” si Metalhead.ro.

Mai multe detalii despre bilete si line-up, in curand!

Sursa metalhead.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     20-01-2015
    Mesaje
    254

    Mergem !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.