Dolj: A adormit la volan și a produs un grav accident de...

Dolj: A adormit la volan și a produs un grav accident de circulație

936
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un cetățean bulgar, în vârstă de 44 de ani, care circula, ieri de dimineață, pe DN56A, Maglavit – Dr. Tr. Severin, a adormit la volan și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, două persoane au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri, Ramadan H., de 44 de ani, cetăţean bulgar, în timp ce conducea un autovehicul, pe DN56A din direcţia Dr. Tr. Severin către Maglavit, pe fondul oboselii, a adormit la volan şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Ion C., de 41 de ani, care circula regulamentar din sens opus, proiectându-l într-un şanţ de colectare a apelor pluviale.

 

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui Ion C. și a unui cetaţean macedonean de 40 de ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar, aceștia fiind transportati la spital  pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3900

    oboseala asta.mai sufera si altii

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3952

    O cafea la timpul ei,face cat zece ….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.