Lansare proiect Creșterea economică și dezvoltarea partenerială a clusterului ”Construct Cluster Oltenia”

Lansare proiect Creșterea economică și dezvoltarea partenerială a clusterului ”Construct Cluster Oltenia”

1.124
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conferința de lansare a proiectului Creșterea economică și dezvoltarea partenerială a clusterului ”Construct Cluster Oltenia”

În data de 29.09.2014, începând cu orele 11.00, s-a desfăşurat la Craiova,  în Sala de Conferințe din str. Târgului, nr. 26 (Centrul Multifuncțional), Conferința de lansare a proiectului – sesiune de informare in domeniul construcții și concept cluster.

În perioada mai 2014-iunie 2015,  Asociația Construct Cluster Oltenia  implementează proiectul  Creșterea economică și dezvoltarea partenerială a clusterului ” Construct Cluster Oltenia”, in cadrul Programului Operaţional Sectorial Creșterea Competitivitații Economice 2007-2013; Axa Prioritara 1: „Un sistem de producţie inovativ şi ecoeficient””; Domeniul Major de Intervenție D1.3 „Dezvoltarea durabilă a antreprenoriatului”, Operațiunii 1.3.3 „Sprijin pentru integrarea întreprinderilor în lanțurile de furnizori sau clustere”.

Obiectivul general al proiectului este creșterea competitivitații întreprinderilor din cadrul clusterului pe plan european.

În cadrul proiectului se vor desfăşura 5 campanii pentru promovare  avand ca scop „atingerea indicatorului de rezultat: firme nou atrase in cluster.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.