Grufla bagă TRAP În Poiană la Palilula

Grufla bagă TRAP În Poiană la Palilula

2.084
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

In Perioada 29 – 31 Mai va avea loc a 4-a editie a festivalului In Poiana La Palilula.

Grufla pe numele său adevărat Gruia Flavius este prezent pentru a doua oară la festivalul de muzică electronică ,,In Poiana La Palilula” din Craiova.

Prima sa legătură cu muzica a avut-o la vârsta de 14 ani, când, ca un adevărat gangster craiovean ce este, a ajuns să pună muzică într-un club local de striptease (!!!). Câțiva ani mai târziu, Grufla avea deja emisiunea lui pe un radio online din Statele Unite în care mixa live house & techno din sufragerie sa. Turning point-ul carierei sale de DJ a venit în momentul în care s-a alăturat echipei ZEN Rasta Pub ca DJ rezident. Atunci s-a și sucit de la house și techno la ritm-uri de Reggae, Hip-Hop, Drum&Bass, Dubstep și Trap. De-a lungul experienței sale de rezident, a ajuns să deschidă petreceri pentru artiști precum BASS TURBAT, Injektah, Oldskull (OkapiSound), DJ Sauce (FacemRecords), Massive Gox Dubwise, Argatu’, IRRIE WARRIORS, Easy Concept Crew, Ras-T, Chesarion (Blazing Vibez) și Fanas.
La Palilula Grufla promite o atmosferă incendiară! Perioada în care se desfășoară festivalul de muzică „In Poiana La Palilula” este 29, 30 și 31 mai.
Sursa: trvp.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3896

    super pt cei ce pot merge

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.