(Video) Craiova: Razie în trafic, cu poliția din Zajecar și Vidin, pe...

(Video) Craiova: Razie în trafic, cu poliția din Zajecar și Vidin, pe ”Bvd. 1 Mai”

1.587
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Echipe mixte constituite din poliţişti de ordine publică şi rutieră din trei țări România (IPJ Dolj – Poliția Craiova), Serbia (Poliția Zajecar) și Bulgaria (Poliția Vidin) au executat, azi, o acțiune pe Bulevardul ”1 Mai” din Craiova urmărind: verificarea documentelor conducătorilor autoturismelor depistate în trafic, portul centurii de siguranţă, consumul de alcool, utilizarea telefonului mobil şi, nu în ultimul rând, verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

 

politie3

Poliţiştii bulgari au acordat sprijin poliţiştilor români în cazul controlului documentelor cetăţenilor români, conducători ai unor autovehicule înmatriculate în Bulgaria. 57 autovehicule au fost verificate, dintre care 23 înmatriculate în Bulgaria, şi au fost constatate 8 abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi. De asemenea, au fost legitimate peste 80 persoane si retrase un certificat si un set de placute de inmatriculare.

 

Poliţiştii bulgari şi sârbi au fost interesaţi de elementele de siguranţă ale documentelor cetăţenilor legitimaţi cât şi ale autovehiculelor oprite în trafic, având astfel ocazia să ia la cunoştinţă despre actele care se întocmesc de către poliţişti în situaţia constatării unor încălcări ale legii.

politie4

 

Cu ocazia vizitei, oaspetilor le-a fost prezentata tehnica de lucru a Serviciului Criminalistic, Sistemul Unic Apel de Urgenta 112 si poligonul de tragere.

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj este gazda unui schimb de experienţă RO-BG-SER pe linie de poliţie de ordine publică şi rutieră, în cadrul proiectului deja cunoscut „Trafic rutier la frontiera albastră”, ocazie cu care poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova şi Serviciului Rutier Dolj împreună cu poliţişti din cadrul structurilor similare ale Direcţiei Regionale de Poliţie Zajecar – Serbia şi Direcţiei Regionale de Poliţie Vidin – Bulgaria participă la activități comune.

 

 

 



5 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Senior Member
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    547

    Penibilii Balcanilor.

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3770

    hă hă

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    @#I
    Senior Member
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    550
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    hă hă

    Care or fi mai penibili, ai noștri sau ai sârbilor? Și sîrbii sunt varză, dar tind să cred că ai noștri-s mai stupizi.

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-09-2009
    Mesaje
    49

    Cu 500 heuro ii cumperi pe toti

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3670
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Penibilii Balcanilor.

    )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.