High-Tech Industry Park Craiova S.A. a primit titlul de parc industrial

High-Tech Industry Park Craiova S.A. a primit titlul de parc industrial

1.696
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Consiliul Județean (CJ) Dolj a obținut pentru High-Tech Industry Park Craiova S.A. titlul de parc industrial. Demersurile pentru obținerea lui au fost inițiate în urmă cu un an, după ce noua societate a fost înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dolj, în aprilie 2014. Noul parc industrial are o suprafață de 24,13 hectare, iar operatorii economici care se vor stabili aici au dreptul la mai multe facilități.

 

Singurul Parc industrial din Craiova și-a atins pe deplin obiectivul, fiind ocupată în întregime, iar autoritățile au decis să inițieze demersurile pentru acordarea titlului de parc industrial pentru High-Tech Industry Park Craiova. Firmele care se vor așeza aici vor putea beneficia de utilitățile necesare și de facilitățile fiscale oferite în condițiile legii.

 

”Atenția de care se bucură noul parc industrial ne întărește convingerea că succesul acestui proiect va fi cel puțin pe măsura precedentului, ca valoare a investițiilor realizate și ca număr al persoanelor angajate. Este un impuls benefic, cu atât mai necesar cu cât șomajul rămâne una dintre principalele provocări cărora trebuie să le răspundem“, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Foto: arhivă

 

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3890

    merita tot respectul

  2. #2
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    263

    Printre putinele lucruri bune anuntate in ultimul timp. Sper sa se faca asa cum apare in stire. Ne trebuie inca 1-2 parcuri pline in craiova ca sa putem reduce somajul. Acum sa mai vine si investitori …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.