Craiova: Peste 40 de șoferi, amendați pentru viteză

Craiova: Peste 40 de șoferi, amendați pentru viteză

1.107
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Câteva zeci de conducători auto au primit sancțiun contravenționale, ieri, pe drumurile din craiova și județ, pentru că au călcat prea tare pedala de accelerație. Patru șoferi au rămas și fără permisul de conducere, iar alți 38 au fost amendați pentru neportul centurii.

 

Polițiștii rutieri doljeni au continuat, duminică, 10 mai a.c., seria de acțiuni perventive pe principlalele drumuri din Craiova și din județ. Agenții au acționat pentru responsabilizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun atunci când încalcă regimul legal de viteză precum și pentru  conștientizarea conducătorilor auto și pasagerilor cu privire la importanța portului centurii de siguranță.

 

În cadrul acțiunii, oamenii legii au aplicat 118 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 10.000 de lei, dintre acestea 42 fiind aplicate unor conducători auto care au încălcat regimul legal de viteză iar alte 38 pentru neportul centurii de siguranță. De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 4 permise de conducere”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.