(Foto) Dolj: A scăpat telefonul, apoi volanul mașinii și s-a răsturnat

(Foto) Dolj: A scăpat telefonul, apoi volanul mașinii și s-a răsturnat

1.949
23
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O conducătoare auto în vârstă de 40 de ani a scăpat ca prin urechile acului după ce s-a rostogolit cu mașina de mai multe ori și s-a oprit într-un alt autoturism parcat în afara carosabilului. Accidentul s-a petrecut în acestă după-amiază, în localitatea Șimnicu de Sus. Femeia le-a spus agenților de circulație sosiți la fața locului că a scăpat telefonul mobil și s-a aplecat să-l ia.

 

ACCIDENT SIMNIC 2

Șoferița se deplasa la volanul unui Volkswagen Polo, dinspre Melinești către Craiova, iar într-o curbă ușoară a pierdut controlul asupra direcției de mers, s-a rostogolit, apoi s-a oprit într-un Opel parcat pe marginea drumului. Martorii au povestit că mașina a zburat prin aer și s-a oprit peste autoturismul din afara carosabilului.

 

Ca prin minune, femeia nu a pățit nimic, fapt datorat centurii de siguranță pe care o purta în momentul impactului. Ea le-a povestit polițiștilor că i-a căzut telefonul mobil și s-a aplecat să-l ia, iar în clipa de neatenție a pierdut controlul asupra volanului.

 

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în cazul acestui eveniment rutier va fi încheiat un proces-verbal de tamponare, femeia va trebui să achite daunele provocate posesorului autoturismului Opel, care și-a și luat de pe marginea drumului mașina avariată, imediat după ce oamenii legii au înregistrat datele necesare îm acest caz. Deși șoferița nu prezenta răni exterioare, polițiștii au convins-o să meargă la spital pentru investigații medicale. În cazul în care se dovedește că aceasta a suferit vreun traumatism, va fi întocmit și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, deși ea și l-a provocat, conform legislației în vigoare.



23 COMENTARII

  1. #21
    De-al casei
    Data de inscriere
     20-01-2015
    Mesaje
    277

    Atentie la volan doamnelor ,exista casti daca nu va puteti abtine sa vorbiti la telefon in timpul condusului , si ceea ce e mai important , sunt si alti participanti la trafic care ar putea suferi in urma unui accident .

  2. #22
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3790
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Propun sa le faca dosar penal pentru omor calificat si celor care se sinucid )))

    Revin cu o completare: La plangerea in prealabil a fantomei victimei careia i-a inchis sfantu Petru portile Raiului si nici in Iad satan nu vrea sa o primeasca.. )

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #23
    De-al casei
    Data de inscriere
     21-07-2011
    Mesaje
    284

    Firar el de telefon s-a inventat casca „bluetooth si castile cu microfon” dar de in loc sa le foloseasca mai bine pune telefonu la ureche si gata,am patit-o si eu cu o doamna tot asa,mergeam in craiovita si la giratoriul de la tancodrom acolo un este Lukoil eu eram in giratoriu cand ma trezesc cu o cucoana care dupa ce ca avea telefonul la ureche mai avea si doi copii in masina si cand a vazut ca vin m-am oprit langa ea dar nu stia de ce si a continuat drumu fara probleme,deci eu zic ca telefonul ar trebui interzis ori isi pun casti ori daca nu sa il lase acasa sau sa il inchida si domnii politisti ar trebui sa stea mai des sa ii inhate pe cei cu telefonul la ureche pentru ca din cauza asta se intampla o gramada de evenimente

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.