Craiova: Comisia de Sistematizare a Circulației instituie noi sensuri unice

Craiova: Comisia de Sistematizare a Circulației instituie noi sensuri unice

735
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,20)

Noi sensuri rutiere de circulație vor fi instituite, începând de joi, 14 mai 2015, când se va pune în aplicare Hotărârea nr. 1 a Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale, pe următoarele sectoare de drum:

 

–  Str. ”G-ral Constantin Argetoianu”, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. G-ral Ion Cernătescu şi intersecţia cu str. Lămâiţei, circulaţia vehiculelor urmând să se desfăşoare dinspre str. G-ral Ion Cernătescu către str. Lămâiţei;

–  Aleea carosabilă dintre blocul A12 şi incinta Şcolii Gimnaziale „Gheorghe Ţiţeica”, circulaţia urmând să se desfăşoare astfel:

– intrare dinspre Calea Bucureşti pe aleea dintre blocurile A11 şi A12

– ieşire către Calea Bucureşti pe aleea dintre blocurile A12 şi A13



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     25-05-2006
    Mesaje
    112

    Puteați sa aruncați si.o harta …sa se vadă exact !

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3788

    Undeva prin Craiova, o sa le vezi cand o sa ai trecere pe acolo.

    Nu este asa ca circulatia rutiera cu sensuri giratorii este de cel putin 3 ori mai aerisita fata de cum au fost cu „asa zisele semafoare inteligente”??

    Intersectiile giratorii sunt si mai sigure in sensul ca in mod normal ar trebui redusa viteza in sensuri giratorii (bine la noi sunt in line dreapta si multi idioti acelereaza in loc sa reduca viteza dar e alta poveste de peste). Pe langa reducerea vitezei sunt mai utile si in fluiditatea traficului din toate directiile fata de inca o data zic a”semafoarelor cu A.I. -> a se citi inteligenta artificiala pe care le-au montat „baietii destepti”

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    Afacerist
    Data de inscriere
     27-10-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    66

    de acord koss, chiar daca e offtopic, se circula mult mai lejer cu giratoriile, bine ar fi daca le ar lasa definitiv

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     31-01-2014
    Mesaje
    34

    Bineinteles ca e mai bine cu giratorii…. N-am inventat noi apa calda… Doar vecinii „din vest” nu or fi mai prosti decat moi.
    Si „on topic” , e vorba de sc. 21 de pe Calea Bucuresti vizavi de MOTOR X, unde nu incap 2 masini pe alee, si acum se intra pe o parte si se iese pe cealalta parte din parcarea din fata scolii; si prin fata scolii 23 din brazda si zona blocului BB’ … unde se putea circula si din ambele sensuri… dar e cam inghesuiala pe la G1…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.