Craiova: Silviu Lung a fost trimis în judecată

Craiova: Silviu Lung a fost trimis în judecată

1.084
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Fostul portar al „Științei” Craiova a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în dosarul accidentului mortal pe care l-a provocat, pe 8 ianuarie 2014, pe DE 579, care leagă Calafatul de Craiova, în zona pădurii de la Radovan.

 

Silviu Lung, în vârstă de 57 de ani, în timp ce circula la volanul unui autoturism Mercedes cu numărul DJ-89-SYL dinspre Calafat către Craiova, pe raza comunei Radovan, în condiții de ceață densă, a efectuat o manevră în urma căreia a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent cu un Renault Clio, condus de Constantin Dan Nițu, de 41 de ani, din comuna Moțăței. În urma impactului, Renaultul s-a făcut praf, șoferul pierzându-și viața. În autoturism se aflau cei doi copii ai săi, Andrei, de 15 ani, și Andreea, de 17 ani, ambii elevi în Craiova, care au fost răniți, fiind transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

 

După efectuarea tuturor expertizelor în cauză, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au finalizat cercetările și l-au trimis în judecată pe Silviu Lung pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. În rechizitoriu, anchetatorii au reținut că vina pentru impact îi aparține lui Lung, care circula cu viteză mare, neadaptată la condițiile meteo-rutiere (83 – 89 km/h). Soția bărbatului decedat în accident, dar și fiica lui, care a fost rănită grav, totalizând 80 de zile de îngrijiri medicale, s-au constituit părți civile în cadrul procesului penal. Dosarul a fost înregistrat pe 16 aprilie la Judecătoria Craiova.

 



5 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     12-08-2009
    Mesaje
    82

    Ziaristi de doi lei
    renault clio era defapt un renault laguna pana in 2000
    Sotia nu era in masina decat copiii
    Judecatori de toata jena …inteleg cine e lung dar a omorat un om este asa greu sa isi asume?
    O DOAMNE TARA ASTA

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3800

    O sa scape si asta cum a scapat Huidu.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     28-04-2015
    Mesaje
    11
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    O sa scape si asta cum a scapat Huidu.

    De nevasta lu Paunescu a-ti uitat ? aia a omorat o familie intreaga. De ce trebuie sa ne plangem ca „ne aresteaza personalitatile tarii” da ce, astia pot sa omoare, sau sa faca ce vor ei, ca sunt scutiti de puscarie?. Defapt suntem in Romania, si stim ca lumea cu bani are relatii, si cumpara pe oricine imediat cu bani, deaceea nu se lipeste puscaria de astia, sau cand se face, ii plangem de parca sunt rudele noastre. La puscarie cu toti cei ce gresesc, cu atat mai grav ucid. Vai de noi, il aresteaza pe x sau y, ca sa vezi. La puscarie toti !!!!!!! legea este pentru toata lumea, indiferent cum te numesti.

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     17-10-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    469

    La puscarie!

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3927
    Citat Mesaj initiat de kiNGlicious-
    La puscarie!

    daaaaaaaa

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.