(Video) Calafat: Trei sirieni, găsiți ascunși într-un TIR încărcat cu profile metalice

(Video) Calafat: Trei sirieni, găsiți ascunși într-un TIR încărcat cu profile metalice

858
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit trei cetăţeni sirieni ascunşi într-un TIR încărcat cu profile metalice, care încercau în acest mod să intre ilegal în România. Acești au fost descoperiți, azi-noapte, la Punctul  de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, când cetăţeanul turc Emin C., în vârstă de 54 de ani, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui camion marca Mercedes, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, profile metalice din Turcia pentru Polonia.

 

screenshot.370

Echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a observat că şnurul de la prelata autocamionului este tăiat şi relipit. În urma controlului amănunţit efectuat asupra compartimentului marfă, printre marfa transportată, au fost descoperite trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care nu vorbeau limba română şi nu deţineau documente de identitate. La cercetări, aceştia au declarat că sunt cetăţeni sirieni, că au plecat din ţara de origine în urmă cu o săptămână şi au călătorit fraudulos ascunşi în diverse camioane, plătind unei călăuze suma de 7.000 de euro de persoană pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

 

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, migranţii, şoferul şi mijloacul de transport au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3924

    iar saracii astia sunt prinsi?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.