Dragnea, un an de închisoare cu suspendare. Și demisia

Dragnea, un an de închisoare cu suspendare. Și demisia

1.018
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

UPDATE: Liviu Dragnea a anunțat că a demisionat din Guvern, iar luni va depune și demisia de la Biroul Permanent Național al PSD. Acesta a afitmat că, în continuare, se consideră nevinovat.

Ministrul Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, decizia luată vineri, 15 mai 2015, de instanţa supremă nefiind definitivă.

 

Liviu Dragnea a recunoscut, ieri, la Craiova, că aşteaptă cu emoţie decizia justiţiei, care deocamdată este în primă instanţă şi poate fi atacată în apel atât de procurorii cafre au cerut îmchisoare cu executare, dar și de avocatul ministrului.

 

Am emoții pentru ziua de mâine (azi, 15 mai 2015 n.r.), e firesc. În primul rând, pentru faptul că, în continuare, eu cred cu tărie în nevinovăția mea și de asemenea, cred că dacă, Doamne ferește, este o altfel de decizie, se poate genera un precedent periculos pentru că în momentul acela nimeni nu va mai avea curaj să mai facă o campanie electorală. Așa cum am așteptat doi ani și jumătate și m-am abținut de la comentarii, mai stau până mâine și, după decizia de mâine, o să spun”, a declarat Liviu Dragnea, la Craiova.

 

Foto: Remus Badea



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3804

    Deci s-a dovedit. Este clar. A fost condamnat. Dragnea este un infractor momentan. Diferenta dintre pedeapsa cu suspendare si cea cu execturare este faptul ca nu executi practic pedeapsa dar infractor dovedit tot este .

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.