Tinere accidentate pe trecerea de pietoni

Tinere accidentate pe trecerea de pietoni

309
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două tinere au fost lovite, vineri,  de o autoutilitară pe o trecere de pietoni din cartierul Râureni, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Una dintre ele se află în stare gravă, iar cealaltă a decedat la spital.

Eduard  N., de 30 ani, din comuna Frânceşti,  conducea, vineri dimineaţa,   o autoutilitară, pe DN 64, din direcţia Drăgăşani- Râmnicu Vâlcea. La o trecere de pietoni  nu a acordat prioritate Georgetei N., de 20 de ani, din comuna Pietrari şi Laviniei P., de 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea care se angajaseră în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal, accidentându-le. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a celor două tinere care au fost transportate la Spitalul Judeţean Vâlcea. „ Ulterior internării Georgeta  N. a decedat, iar Lavinia P. care se află în prezent în stare gravă, dar stabilă, va fi transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din municipiul Bucureşti, cu un elicopter SMURD”, a declarat subinspectorul Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Vâlcea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetării sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă din culpă şi ucidere din culpă.




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.