Craiova: Avionul cu dezinsecția trece mâine peste lacuri și zonele verzi

Craiova: Avionul cu dezinsecția trece mâine peste lacuri și zonele verzi

1.354
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Lacurile de pe teritoriul orașului – cel din Parcul ”Nicolae Romanescu”, Lacul ”Tanchiștilor”, Lacul ”Valea Fetii”, Lacul ”Făcăi”, lacul din Grădina Botanică, Lacul ”Valea Șarpelui” și cel de la Hanul Doctorului -, parcurile și zonele verzi din cartierele orașului vor fi supuse dezinsecției cu avionul, în zilele de 20 și 21 mai.

 

Prima etapă a dezinsecției pentru combaterea țânțarilor din acest an se va realiza prin pulverizare aeriană, dimineața, în intervalul orar 06.30-12.00. Potrivit reprezentanților SC Salubritate, suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 810 hectare, graficul intervenției putând suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice. “Pentru ca acțiunile noastre să fie eficiente, recomandăm asociațiilor de proprietari să înceapă dezinsecția în subsolurile blocurilor, acolo unde există condiții prielnice pentru înmulțirea țânțarilor”, a declarat Eliza Peța, director general al SC Salubritate Craiova SRL.

 

Produsul folosit în cadrul acestei intervenții este Supertox, substanță cu spectru larg de acțiune din grupa a treia de toxicitate, avizată de Ministerul Sănătății. Conform fișei de securitate a produsului, soluțiile de lucru utilizate nu prezintă pericol pentru oameni și animale.

 

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2781

    Foarte bine

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-12-2005
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    320

    Si care ar fi aceste zone verzi???

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4343

    Ce misto.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.