Craiova: Șofer mort, după ce un BMW a fost izbit violent de...

Craiova: Șofer mort, după ce un BMW a fost izbit violent de un Nissan

1.597
24
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 3,33)

Un craiovean în vârstă de 47 de ani a decedat, azi-noapte, la spital, unde a ajuns în stare gravă, după ce autoturismul BMW în care se afla a fost lovit puternic de un altul, marca Nissan, ieri după-amiază, pe drumul Craiova-Filiași, în zona centrului comercial Marlorex. Bărbatul din BMW a fost scos cu ajutorul echipajului de descarcerare al ISU Dolj, el fiind prins între fiarele contorsionate.

 

Accidentul a avut loc ieri după-amiază, la intrarea în Craiova, zona Marlorex. Din cercetările poliţiştilor de la Rutieră, Adrian Crețu, de 47 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism BMW dinspre Filiaşi către Craiova, a virat brusc stânga – a efectuat manevra de întoarcere – şi nu s-a asigurat corespunzător, iar pe Calea Severinului, către Işalniţa, în apropierea intersecţiei cu strada Izvorul Rece, a fost izbit violent de un Nissan, condus în aceeaşi direcţie de Constantin Croitoru, de 42 de ani, din localitatea Turburea, judeţul Gorj.

 

În urma impactului, şoferul BMW-ului a rămas încarcerat, suferind leziuni grave. El a fost transportat la Spitalul Nr. 1  Craiova, unde a fost internat la Terapie Intensivă. Din cauza rănilor grave, acesta a murit azi-noapte. Poliţiştii de la Rutieră continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor producerii accidentului.

 



24 COMENTARII

  1. #21
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3844

    Singurul considerent pe care se face calculul la RCA este PROFITUL firmei

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #22
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3951

    rip

  3. #23
    Member
    Data de inscriere
     20-09-2013
    Mesaje
    108

    fratilor stati linistiti mortul e de vina dumnezeu sa il odihneasca daca ai bmv nu poti face chiar ce vrei eu cunosc soferul nissanului cand faci o manevra te asiguri cu minim 200 m inainte nu brusc fara semnal ca ai bmv

  4. #24
    Insane
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    5103
    Citat Mesaj initiat de DJ77VLD
    Ana Maria, soarbe o gura de cafea si editeaza-ti mizeria de articol!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.