PNL prezintă încă un candidat în Dolj

PNL prezintă încă un candidat în Dolj

392
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Partidul PNL Craiova l-a prezentat astăzi pe Ion Dumbravă drept candidatul potrivit pentru Primăria Filiași. Alături de el au fost prezenți senatorul Ovidiu Oprea și deputatul Mihai Voicu.

Candidatul penelist a susținut că se bucură de încrederea a 57,3% dintre cetățenii acestui oraș, în urma unui sondaj de opinie realizat de curând. „Contracandidații mei sunt destul de puternici, dar eu le-am arătat cetățenilor că am făcut lucruri frumoase pentru oraș și îmi doresc să aduc investiții și cât mai multe locuri de muncă.”, a afirmat Ion Dumbravă.

Acesta a mai povestit că un factor important în luarea deciziei de a candida la alegerile locale de anul acesta, a fost faptul că oamenii îl opresc pe stradă și îl roagă să revină la primăria din Filiași.

Ion Dumbravă a precizat că în această campanie mizează pe experiența mandatului de edil, pe care l-a deținut în perioada 1996-2000.

Diana Zamfir



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     15-04-2008
    Locatie
     Filiasi, Romania
    Mesaje
    38

    Bafta sa speram sa nu fi ca Stancioi

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.