Studenții Facultății de Economie din Craiova, în vizită de studiu la Banca...

Studenții Facultății de Economie din Craiova, în vizită de studiu la Banca Națională a României

1.128
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Un grup de 25 de studenți din cadrul programelor de studii Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, Management si Marketing ale Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea din Craiova, a participat vineri 22 mai 2015 la o vizită de studiu cu tematică financiară la sediul central din București al Băncii Naționale a României în cadrul proiectului Zilele porților deschise pentru studenții economiști.

 

Lansat în anul 2009 ca parte a activității de comunicare externă și sprijinire a educației financiare, proiectul BNR – Zilele porților deschise pentru studenții economiști se derulează anual în parteneriat cu universităţile din România şi cuprinde prezentări şi sesiuni interactive pe teme economice de actualitate dedicate studenților, masteranzilor și cursanților școlilor doctorale.

 

Studenții FEAA au vizitat Muzeul BNR, Biblioteca, Galeria Guvernatorilor și Sala de Consiliu și s-au bucurat de prezentări interactive pe subiecte care au vizat educația financiară și istoria Băncii Naționale a României.

 

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor organizează în cadrul programului „Educația financiară – provocări și soluții” numeroase evenimente de acest gen în parteneriat cu cele mai importante instituții ale pieței financiare din România în scopul consolidării educației financiare. Coordonatorul programului este prof.univ.dr. Cristi Spulbăr.



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3952

    succes tinerilor.sa ajunga la bnr

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3857

    Sa ajunga manageri si finantisti de succes dar nu pe la firmele care escrocheaza financiar lumea..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.