Antrenorul Emil Săndoi, printre deținuții de la Penitenciarul Craiova

Antrenorul Emil Săndoi, printre deținuții de la Penitenciarul Craiova

929
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Antrenorul principal al Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Emil Săndoi, a participat la o întâlnire cu deţinuţii în Penitenciarul Craiova, în cadrul primului eveniment din cadrul Proiectului “De vorbă cu personalităţile locale“, proiect care are ca scopuri oferirea unor exemple de viaţă autentică şi consolidarea comportamentelor dezirabile social la deţinuţi.

 

Emil Săndoi a acceptat să prezinte în fața a 120 de deţinuţi aspecte de viaţă care i-au marcat existenţa și să promoveze, astfel, valori autentice în rândul celor din spatele gratiilor. El le-a vorbit despre activitatea de fotbalist și antrenor, iar apoi deținuții i-au putut adresa întrebări.

 

Acest proiect este iniţiat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi se desfăşoară periodic în toate unităţile penitenciare, urmând ca la Penitenciarul Craiova să fie invitate şi alte personalităţi locale.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3988

    reeducare?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.