Olguța Vasilescu: ”Craiova e nr. 1 la gradul de absorbție a fondurilor...

Olguța Vasilescu: ”Craiova e nr. 1 la gradul de absorbție a fondurilor UE”

1.493
23
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, susține că Bănia este fruntașa României la gradul de absorbție a fondurilor alocate de Uniunea Europeană. Edilul le-as spus, astăzi, consilierilor locali, că, în 2014, Craiova a atras 45,2% fonduri, situându-se pe locul 1 în țară.

 

Am o veste bună. La gradul de absorbție a fondurilor europene, Craiova este numărul unu. Avem un grad de absorbție de 45,2% pentru 2014, iar anul acesta vom ajunge, fără niciun fel de problemă, la 100%”, a afirmat Vasilescu, care a ținut să mulțumească echipelor de la Achiziții, Licitații și tuturor celor care ”au tras foarte mult în ultimii doi ani ca să ajungem la această performanță”.

 

Potrivit primarului, pe locul 2 este Iașiul, cu un grad de absorbție de 36,2%, pe 3 – Constanța, cu 36,1 procente, pe 4 Cluj-Napoca, cu 34,7%, pe 5 Timișoara, cu 27,2%, Brașovul pe 6, cu 23,7%. Mulțumesc echipei de la Fonduri Europene și echipei de la Achiziții, licitații, toți cei care au tras foarte mult în ultimii doi ani ca să ajungem la această performanță”, a precizat edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.



23 COMENTARII

  1. #21
    Addicted!
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1544

    Alooo…iar haliti tot ce spune olga??pai banii pt centru vechi si parcarea subterana existau demult…numai ca larguta se plangea ca nu sunt bani pt campania lui ponta ce urma….
    Care fonduri europene ca nu se mai acceseaza decat cu spaga….adica juma din bani….Olga lasa ne…iar ne aburesti…
    Pai vezi ca prin parcu romanescu ai lasat niste cabluri neizolate…defapt izolate cu pungi negre de plastic…si axolo se poate electrocuta un copil….fodurile europene s au dus pe distilaria din primarie…
    Centru vechi…gradina zoologica si parcarea de la teatru sunt proiectele lui Solomon….cu bani cu tot..

  2. #22
    Addicted!
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1545

    Vb de fonduri europene…cand dolju e penulyimul la somaj dupa olt…despre ce vb??unde sunt miile de locuri de munca promise de larga??

  3. #23
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    270
    Citat Mesaj initiat de ARTHUNTER
    Vb de fonduri europene…cand dolju e penulyimul la somaj dupa olt…despre ce vb??unde sunt miile de locuri de munca promise de larga??

    Cum unde sunt ?
    Ia vezi ce zice aici: http://www.craiovaforum.ro/stiri/administratie/olguta-vasilescu-declara-ca-creat-cele-20-000-de-locuri-de-munca-unde.html

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.