Craiova: Pesticide contrafăcute, confiscate în urma unor descinderi la o societate comercială

Craiova: Pesticide contrafăcute, confiscate în urma unor descinderi la o societate comercială

791
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiști din cadrul I.P.J. Dolj – Serviciul Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase, cu sprijinul de specialitate al ofițerilor din cadrul IGPR  – Direcția Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase și Serviciul de Investigarea Criminalității Economice au descins, în baza autorizațiilor emise de magistrații Judecătoriei Craiova, la cinci locații din municipiul Craiova.

 

IMG_3628

Acțiunea a vizat punctele de lucru ale unei societăți comerciale din municipiul Craiova, în cauză existând deja un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în urma perchezițiilor au fost descoperiți și ridicați în vederea cercetărilor aproximativ 86 litri produse de protecția plantelor (erbicid și fungicid) ce erau preambalate, de către societatea comercială vizată de anchetatori, fără a avea acceptul firmelor producătoare.

 

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identică sau similară cu o marca înregistrată pentru produse identice sau similare, infracțiune prevăzută de Legea 84/1998 privind mărcile si indicațiile geografice.

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3976

    actiune ok

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.