Craiova: Au furat levănțica de pe bulevard și au ieșit cu ea...

Craiova: Au furat levănțica de pe bulevard și au ieșit cu ea la piață

2.578
43
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Circa 700 de fire de levănțică au fost furate ieri și azi-noapte din rondurile cu flori amenajate de angajații RAADPFL Craiova în zonele Bulevardului 1 Mai si Bulevardul Nicolae Titulescu, iar astăzi poliția a găsit la vânzare plantele sustrase, în Piața Mare. 

 

Reprezentanții RAADPFL au alertat poliția despre faptul că, în cursul zilei de 2 iunie 2015, precum și a nopții de 2 spre 3 iunie, 700 de fire de levănțică au fost sustrase din zona verde aparținând domeniului public al Municipiului Craiova, din zona Bulevardelor 1 Mai și Nicolae Titulescu.

 

În cursul zilei de azi, RAADPFL Craiova, cu sprijinul Sectiei 4 Politie au depistat șase persoane de etnie rroma care comercializau, în Piața Centrală a Municipiului Craiova, plantele sustrase. Paguba provocata Primariei Craiova a fost parțial recuperată.



43 COMENTARII

  1. #41
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    626

    in realitate lucrurile stau mult mai simplu.daca n-ar turna plozi fara masura (la fel ca in satele moldovei si ca in multe alte zone rurale), parintii ar avea timp si bani sa se ocupe de copii – atat cat pot. in schimb vedem cum se perinda pe la tv mame eroine care cer bani, ca daca dumnezeu asa a vrut, au 8-10 copii. de parca dumnezeu le-ar fi montat. asa ca nu statul e de vina ca orice idiot are dreptul de conceptie, pe care, se vede treaba, si-l exercita din plin.
    in ceea ce-i priveste pe tigani, n-au decat sa se duca sa umple puscariile in ce tara vor ei.

  2. #42
    0-day Member
    Data de inscriere
     05-06-2014
    Mesaje
    1

    gasca de farfui locali care au birourile chiar in marea piata din Craiova ce pazesc? si nu ma refer la acest caz, ci la toti aia care vand furaciuni la vedere in piata..

  3. #43
    0-day Member
    Data de inscriere
     05-06-2014
    Mesaje
    2

    oricum astia de la s4 prind numai parliti, de care se impiedica in piata..e mai greu sa ii cauti..pe bune..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.