Ucenicii atelierelor electroCOLIBRI fac spectacol la închiderea Stagiunii

Ucenicii atelierelor electroCOLIBRI fac spectacol la închiderea Stagiunii

1.522
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

O nouă serie de ucenici care au urmat cursurile atelierelor Fabricii de poveşti electroCOLIBRI în perioada aprilie – iunie 2015 ocupă miercuri, 17 iunie, de la ora 18:00, scena Teatrului Colibri, într-un spectacol care celebrează copilăria, creativitatea, imaginația, talentul și originalitatea.

 

Pe rând vor veni în fața publicului ucenicii atelierelor: Dincolo de poveste (coord. Rodica Prisăcaru), Micii creatori (coord. Ionica Dobrescu), Puppets occupy screen (coord. Iulia Enculescu), Primul pas pe scenă (coord. Alis Ianoş), Jocul de-a joaca (coord. Oana Stancu, Rodica Prisăcaru, Adriana Teodorescu), Gazetarul de teatru şi Bebeti – magazinul de teatru (coord. Laura Pumnea), Fabrica de poveşti (coord. Adriana Teodorescu).

 

Intrarea la spectacolul atelierelor Fabricii de poveşti electroCOLIBRI este liberă! Înscrieri pentru un nou ciclu de ateliere se vor face din toamna acestui an.

 

Până atunci, Teatrul Colibri Craiova le dorește copiilor de toate vârstele o vacanță de poveste și îi așteaptă să se bucure din plin de Festivalul Puppets Occupy Street 2015 – ediția a II-a, care se va desfășura în perioada 25 august – 1 septembrie 2015.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.