Craiova, deratizată: Atenție, substanțele sunt toxice pentru oameni și animale!

Craiova, deratizată: Atenție, substanțele sunt toxice pentru oameni și animale!

1.077
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O suprafață de 400 de hectare urmează să fie tratată cu substanțe specifice pentru combaterea șoarecilor și șobolanilor, începând de joi, 18 iunie, când SC Salubritate Craiova SRL demarează a doua campanie de deratizare pe domeniul public din acest an, care se va desfăşura într-un interval de 6 zile lucrătoare.

 

În zonele de acţiune, lucrătorii SC Salubritate Craiova SRL vor amplasa, în prima fază, afişe de avertizare a populaţiei şi, ulterior, în aceleaşi locaţii, staţii de intoxicare în care vor fi introduse produsele raticide Jade Grain şi Jade Pastă, substanţe din grupa a treia de toxicitate, avizate de Ministerul Sănătăţii. Întreaga operaţiune va fi derulată cu sprijinul Poliţiei Locale.

 

În afişele de avertizare se va specifica faptul că substanţele folosite sunt toxice pentru oameni şi animale, iar antidotul folosit în caz de ingestie accidentală este vitamina K. Totodată, pe aceleași afișe va fi publicat și numărul de telefon al SC Salubritate Craiova SRL.

 

Programul campaniei de deratizare este următorul:

18.06.2015- Parcul Nicolae Romanescu

19.06.2015- Parcul Tineretului

22.06.2015- Cartierele Valea Roşie, Sărari, 1 Mai şi Cimitirul Ungureni

23.06.2015- Cartierele Brazda lui Novac şi Craioviţa Nouă

24.06.2015- Cartierele Calea Bucureşti, Lăpuş şi Lăpuş Argeş

25.06.2015- Cartierele Rovine, George Enescu, Nicolae Titulescu, Corniţoiu Vechi, Cimitirele Dorobănţie, Nord şi Sineasca

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.