Dolj: Aproape de moarte, pe motocicletă

Dolj: Aproape de moarte, pe motocicletă

1.732
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un adolescent de 15 ani, din localitatea Rojiște, și un alt pasager minor, de 16 ani, au scăpat cu viață ca prin minune după ce au intrat pe contrasens cu motocicleta pe care baiatul de 15 ani o conducea și au intrat în coliziune cu un autocamion. Cei doi s-au ales doar cu răni ușoare. Minorul nu avea dreptul să conducă.

 

Potrivit datelor IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 19:33, pe DN 55, în localitatea Rojişte, O. N., de  15 ani, din localitate, a condus o motocicleta, din direcţia Craiova, spre Bechet, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autovehicul, s-a dezechilibrat, a pierut controlul asupra direcţiei, pătrunzând pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autocamion, condus de un tânăr de 23 de ani, din Oreahovo (Bulgaria),care circula regulamentar din sens opus.

 

În urma coliziunii a rezultat rănirea uşoară a lui O. N., și a lui S. R., de 16 ani, din Rojişte, pasager pe motocicletă. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: arhivă



3 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3122

    Au scapat ieftin

  2. #2
    Racer
    Data de inscriere
     01-01-2008
    Locatie
     prin zona
    Mesaje
    234

    doamne ce idioti

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     06-12-2015
    Mesaje
    56

    Astia trebuiau presati pe asfalt de camion, sau ce era, mai scapa tara de doi cretini, care la randul lor, candva, omorau oameni nevinovati pe drumurile publice.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.