Craiova: Trei eleve, premiate cu burse între 3.500 și 4.500 de lei

Craiova: Trei eleve, premiate cu burse între 3.500 și 4.500 de lei

1.590
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Promovând excelența în comunitate, urmărind în permanență evidențierea elitelor și liderilor comunității și în semn de recunoaștere a rezultatelor obținute de elevi în cadrul Centrului Județean de Excelență Dolj, Rotary Club Craiova, prin programul Rotary susține calitatea în educație, a oferit burse celor mai buni elevi care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și s-au calificat la cele internaționale.

 

Astfel, eleva Negoescu Alexandra Teodora a primit o bursă de excelență în valoare de 4.500 lei pentru Premiul I obținut la Olimpiada de Biologie, faza națională. Udriștoiu Alexandra Maria a primit o bursă de excelență în valoare de 4.000 lei pentru Premiul II obținut la Olimpiada de Informatică, faza națională și calificarea la Olimpiada Balcanică de Informatică, iar Gabroveanu Elena Diana a primit o bursă de excelență în valoare de 3.500 lei pentru Premiul II obținut la Olimpiada de Biologie, faza națională. Cele trei premiante sunt eleve la Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova.

 

Președintele Rotary Club Craiova prof.univ.dr. Cristi Spulbăr a transmis felicitări profesorilor coordonatori Genelia Petrescu și Marius Nicoli precum și directorului Centrului Județean de Excelență Dolj profesor Lumința Popescu, dar și celorlalți profesori implicați în acest proiect pentru rezultatele deosebite înregistrate în acest an școlar și a apreciat că ne aflăm în fața unui demers comun de promovare a excelenței în comunitate și de susținere a programelor și proiectelor dedicate tinerilor care, prin aceste rezultate și prin ceea ce fac în fiecare zi transformă comunitatea noastră într-un loc mai frumos și mai bun.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.