Craiovenii pot plăti din nou taxele și impozitele, online

Craiovenii pot plăti din nou taxele și impozitele, online

1.278
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primăria Muncipiului Craiova a reluat, de ieri, 17  iunie 2015, plăţile în contul impozitelor şi taxelor locale aferente bugetului local al Municipiului Craiova, prin intermediul ghişeului virtual de plăţi www.ghiseul.ro. Drept urmare, plata impozitelor şi taxelor datorate de cetățeni se poate efectua şi cu cardul bancar, pe bază de utilizator şi parolă, în condiţii de maximă securitate şi comision zero, prin intermediul paginii web www.ghiseul.ro.

 

Potrivit unui comunicat remis presei de municipalitatea craioveană, utilizatorul şi parola vor fi puse la dispoziţia contribuabililor prin completarea cererii privind emiterea/schimbarea informaţiilor de autentificare  în Sistemul Naţional Electronic de Plată a Taxelor şi Impozitelor utilizând Cardul Bancar care se găseşte pe pagina web a Primăriei Municipiului Craiova, www.primariacraiova.ro secţiunea INFORMAŢII Publice > IMPOZITE ŞI TAXE > IMPOZITE ONLINE sau la ghişeul de informaţii al Direcţiei Impozite şi Taxe a Municipiului Craiova.

 

Cererea depusă la registratura Direcţiei Impozite şi Taxe sau transmisă pe adresa de poştă electronică  a direcţiei direxec_dit@primariacraiova.ro trebuie să fie însoţită de o copie după actul de identitate.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     27-09-2006
    Mesaje
    178

    The requested URL /pozearticole/userfiles/files/Cerere eliberare cont de acces.pdf was not found on this server.

    Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts. --Sir Winston Churchill
  2. #2
    pgc
    Member
    Data de inscriere
     07-10-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    246

    dureaza f mult pana raspund , intre 1 si 2 luni.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.