Craiova: Bursa locurilor de muncă pentru deținuți

Craiova: Bursa locurilor de muncă pentru deținuți

1.496
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
41 de persoane private de libertate, care sunt propozabile pentru liberarea condiţionată din Penitenciarul Craiova, Centrul de Detenţie Craiova şi Penitenciarul Pelendava și au avut o conduită corespunzătoare pe parcursul executării pedepsei, au participat, ieri, la Bursa locurilor de muncă pentru deținuți, la care au fost prezenți trei angajatori și un consilier AJOFM Dolj.
Firmele participante au pus la dispoziție posturi vacante, iar deținuții au primit informații legate de condițiile de angajare, fiind încurajați să caute locuri de muncă după liberare și au fost asigurați că nu vor fi discriminați. Prin intermediul acestei acţiuni s-a realizat sensibilizarea potenţialilor angajatori cu scopul de a manifesta deschidere faţă de persoanele care au executat pedepse privative de libertate şi de a le oferi acestora şanse egale la angajare. Deținuții s-au familiarizat cu acest tip de măsură preventivă aplicată pe piața muncii.
Evenimentul a fost organizat în Penitenciarul Craiova, în colaborare cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.