Craiova: Simpozion pentru pacienții cu boală Parkinson și specialiștii interesați

Craiova: Simpozion pentru pacienții cu boală Parkinson și specialiștii interesați

780
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Asociația de Luptă Împotriva bolii Parkinson (ALIBP) și Houston NPA, alături de Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova, Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Județean Dolj și Prefectura Dolj organizează pentru prima dată la Craiova un eveniment dedicat abordării integrate a bolii Parkinson. Simpozionul se va desfășura pe 3 iulie a.c., în Sala Mare de Ședințe a Prefecturii Dolj (Str. Unirii, nr. 19, et. 1, Craiova), între orele 12-19.

 

Obiectivul întâlnirii este îmbunătățirea nivelului de îngrijire al pacienților cu Parkinson, prin informarea acestora, a aparținătorilor lor, dar și a profesioniștilor în sănătate cu privire la implicațiile multiple ale bolii Parkinson și necesitatea comunicării interdisciplinare cu scopul obținerii celor mai bune rezultate terapeutice în cazul acestor pacienți cronici.

 

Coordonatorul științific este: Prof. univ. dr. Cornelia Zaharia, Șef Secție Neurologie I, Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, UMF Crsiova. Programul este creditat EMC și EFC, fiind așteptați medici cu specialitățile medicină de familie, neurologie, medicină internă, geriatrie, reabilitare medicală, neurochirurgie, dar și asistenți și farmaciști.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.