Craiova: Movie Club pentru cei care vor să învețe o limbă străină...

Craiova: Movie Club pentru cei care vor să învețe o limbă străină urmărind filme

509
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Centrul educațional și de formare profesională Dagmar D.V. vine cu o nouă provocare pentru cei care doresc să învețe o limbă străină. Astfel, vineri, 3 iulie, de la 17:30, centrul își deschide ușile pentru prima proiecție de film – Into the Wild (2007).

 

Îi invităm pe cinefili să urmărească alături de noi o producție care s-a bucurat de aprecieri la nivel mondial, Into the Wild (2007). Filmul va fi rulat fără subtitrare, ca un exercițiu de “listening”, iar vizionarea va fi completată de discuții libere și un schimb de impresii în limba engleză. Continuăm, așadar, seria proiectelor non-formale, care încurajează învățarea continuă (lifelong learning), printr-o nouă inițiativă, care combină pasiunea pentru filme cu studiul interactiv al unei limbi străinespune Valentina Duțescu, manager Dagmar D.V.

 

Cei care doresc să participe la seara de film Dagmar D.V. sunt rugați să trimită un email pe adresa contact@dagmardv.ro sau să sune la unul dintre numerele de telefon: 0351401685/0749667802. Costul este de 10 lei și include popcorn și suc, iar proiecția va rula pentru minim 5 și maximum 25 de participanți.

 

Movie Club este o inițiativă menită să exploateze într-un mod modern și original studiul limbilor străine, printr-o abordare deschisă, încurajând, în același timp, socializarea și dezbaterea.

 

Despre film:

Into the Wild spune povestea reală a lui Christopher McCandless. Crescut într-o suburbie bogată din Washington DC, acesta decide la 24 de ani să întrerupă legăturile cu familia, să renunţe la conturile bancare şi să plece în sălbăticie. Ajuns în Alaska, Christopher renunţă la maşină, îşi arde şi ultimii bani şi decide să se decurce singur în ţinuturile pustii, vânând şi mâncând rădăcini.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2861

    O idee ff buna.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.