Craiova: Razie rutieră pe principalele artere, soldată cu zeci de amenzi

Craiova: Razie rutieră pe principalele artere, soldată cu zeci de amenzi

475
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O amplă acțiune rutieră în zona trecerilor de pietoni a avut loc la sfârșitul lunii trecute În Craiova și județ, cu efective de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier Dolj și Biroului Rutier Craiova şi ai tuturor formaţiunilor de poliţie. În Craiova, oamenii legii au acționat pe arterele unde au fost înregistrate evenimente rutiere, dar și în zona Spitalului Nr. 1 Craiova pe linia combaterii opririlor și staționărilor neregulamentare.

 

Astfel, 30 șoferi au fost sancționați pentru neacordarea priorității pietonilor aflați regulamentar în traversarea străzii, 21 pentru opriri neregulamentare, iar alți cinci care conduceau autovehicule înmatriculate în alte state. Polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 38 permise de conducere. În total, au fost constatate și aplicate 263 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 29.600 lei.

 

Amendat pentru staționare în loc nepermis și refuzul legitimării 

 

În cadrul acțiunii, pe Bvd. 1 Mai – zona Spitalului Nr. 1 Craiova, polițiștii au solicitat unui conducător auto să se legitimeze întrucât staționa cu autoturismul într-o zona interzisă. Cel în cauză a refuzat acest lucru, fapt pentru care a fost condus la sediul Biroului Rutier Craiova unde a fost identificat în persoana lui A.NICOLAE, 54 de ani, din Craiova. Acesta a fost sancționat cu amendă de 390 lei conform prevederilor OUG 195/2002 R. pentru oprire neregulamentară și cu o amendă de 400 lei pentru refuzul de a se legitima. 



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-05-2008
    Mesaje
    27

    poza nu e nici pe departe din craiova ,cred ca e de pe autostrada

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3157

    E nebunie in zona spitalului,ar trebui mai des amenzi acolo.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.