Aeroportul Craiova a preluat terenul pentru deschiderea șantierului de lucru

Aeroportul Craiova a preluat terenul pentru deschiderea șantierului de lucru

2.455
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,20)

Lucrările de reabilitare a infrastructurii de mișcare a Aeroportului Craiova urmează să fie demarate de antreprenorul care a câștigat licitația, firma AZVI din Spania. Consilierii județeni au aprobat darea în administrarea aeroportului a unui teren de 9.447 mp, care va fi pus la dispoziția contructorului pentru organizarea șantierului.

 

Investiția din fonduri europeane vizează reabilitarea pistei de aterizare-decolare, reabilitarea și extinderea căilor de rulare și a platformei de îmbarcare-debarcare, construirea unei noi rețele de canalizare pluvială și a drenajelor aferente noilor suprafețe de mișcare, precum și modernizarea sistemului de balizaj, inclusiv a iluminatului platformei de operare.

 

Pentru a putea fi respectat termenul de finalizare a proiectului, în scopul reluării zborurilor și semnarea altor contracte cu operatori noi, se impune ca lucrările de reabilitare a infrastructurii de mișcare a Aeroportului Craiova să înceapă cât mai repede, se arată în Raportul privind darea în administrare a terenului de circa 9.500 mp către Aeroport.

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.