Calafat: Sirieni găsiți ascunși între rezervoarele de combustibil pe osia unui TIR

Calafat: Sirieni găsiți ascunși între rezervoarele de combustibil pe osia unui TIR

1.498
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu-PTF Calafat au depistat, noaptea trecută, trei persoane de sex masculin, cetăţeni sirieni, care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunşi sub un camion, între rezervoarele de combustibil pe osia unui TIR.

 

migranti calafat 3În data de 03.07.2015, în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca Mercedes, cetăţeanul turc Hakan D., în vârstă de 48 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, caise din Turcia pentru Germania.

 

Procedând la verificarea amănunţită a mijlocului de transport, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit ascunse, între rezervoarele de combustibil de sub autocamion, trei persoane de sex masculin. În cadrul primelor verificări, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 12 şi 29 de ani. La cercetări, aceştia au declarat că au plecat din ţara de origine în urmă cu câteva zile, pe ruta Siria-Turcia-Bulgaria, ascunzându-se sub camionul în cauză într-o parcare în Bulgaria, cu ajutorul unui taximetrist, fără ca şoferul să observe. Cei în cauză au mai declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei. migranti calafat 1

 

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, migranţii, şoferul şi mijlocul de transport au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4054

    Saracii isi risca viata ca vor sa scape de nebunia din SIRIA. Nu stiu daca ati observat dar Uniunea Europeana este mai malefica decat SUA in privinta imigrantilor. Au murit o gramada in barci. prin oceane abandonati..
    Ba mai mult unele state inclusiv state membre NATO ori nonmembre au tras cu armele prin barci prin oceane ori pe la granita omorandu’i.. ca pe niste caini.. ori lasand sa moara femei copii etc prin barci.. in deriva.. Halal ajutor umanitar international..

    Cu alte cuvinte Uniunea Europeana si SUA dar si alte state trateaza astfel de oameni mai rau ca pe niste animale.. de parca ar fi vina lor ca tara aia e in haos..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3156

    Chiar isi risca viata.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.