Craiova: Mașinile destinate transportului de mărfuri și persoane, verificate de poliție

Craiova: Mașinile destinate transportului de mărfuri și persoane, verificate de poliție

874
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii rutieri au constatat și aplicat, ieri, 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 9.500 de lei, din care cinci pentru conducătorii auto de transport marfă, 14 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar alte patru conducătorilor de auto înmatriculate în alte state. 

 

Verificările au fost făcute de efectivele Serviciului Rutier –Biroul Drumuri Naționale și Europene și cei din cadrul Biroului Rutier Craiova pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere de către conducătorii de auto destinate transportului rutier de marfă sau persoane, pe drumurile naţionale din judeţ.

 

De asemenea, pe arterele municipiului Craiova polițiștii au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză, caz în care au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice opt permise de conducere.

 

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.