CFR Călători anunță posibile întârzieri din cauza caniculei

CFR Călători anunță posibile întârzieri din cauza caniculei

1.801
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

”Întrucât viteza de circulație a trenurilor este redusă pentru derularea traficului în condiţii de siguranţă în zonele aflate sub avertizare de vreme caniculară, rugăm pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521”, au transmis, astăzi, reprezentanții CFR Călători.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR Călători, Florin Stancu, măsura de reducere a vitezelor de circulaţie, în anumite intervale de timp în care temperaturile depăşeşc limitele normale, este o măsură obligatorie pentu siguranţa traficului feroviar şi, de asemensea, este aplicată de toate administraţiile de cale ferată. ”Menţionăm că în perioada de caniculă temperaturile înregistrate în şină depăşesc 50-55 de grade C”, transmite CFR.

 

CFR pornește AC-urile

 

Pe de altă parte, reprezentanții CFR spun că, în condițiile avertizării meteorologice de căldură şi disconfort termic accentuat încearcă să mențină în circulație toate vagoanele şi automotoarele dotate constructiv cu instalații de climatizare. ”Instalațiile de climatizare sunt verificate înainte de plecarea în cursă a trenurilor pentru evitarea defectărilor în parcurs. Cu toate acestea, pot apărea și situații neprevăzute, caz în care călătorii trebuie să alerteze imediat personalul de  tren.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4089

    CFR praf si pulbere

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.