Dolj: Cadavrul unei tinere, găsit într-un lan de porumb, lângă Lipovu

Dolj: Cadavrul unei tinere, găsit într-un lan de porumb, lângă Lipovu

1.544
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Cadavrul unei femei de 33 de ani, din comuna doljeană Lipovu, a fost găsit, luni seara, în jurul orei 21.00, de un localnic, pe un teren agricol din apropierea localității. Bărbatul a anunțat imediat autoritățile, la fața locului deplasându-se procurori și polițiști criminaliști. Deși trupul victimei se afla într-o stare avansată de putrefacție, medicii legiștii au stabilit că femeia a fost ucisă cu un obiect contondent, prezentând o lovitură în zona capului. Autorul crimei și-a recunoscut fapta.

 

Anchetatorii au stabilit, în baza anchetei și a concluziilor medicilor legiști, că femeia a fost omorâtă cu un obiect contondent, moartea sa fiind una violentă. Autorul crimei este Marius Marin, de aceeași vârstă cu victima, respectiv 33 de ani. El a fost reținut, aseară, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi el să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj cu propunerea de arest preventiv.

 

Deocamdată nu se cunoaște motivul crimei, mai ales că, aparent, nu exista nicio legătură între autor și victimă.

 

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.