Craiova, o nouă Capitală Europeană – a Sportului

Craiova, o nouă Capitală Europeană – a Sportului

1.319
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 2,00)

Prezentarea proiectului arenei care va fi construită în locul vechiului ”Oblemenco” a fost un bun prilej pentru primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, să anunțe că intenționează să înscrie orașul și în cursa pentru desemnarea lui ca Oraș European al Sportului. ”Ne vom depune candidatura în 2016 pentru a deveni capitală europeană a sportului în 2017”, a declarat Lia Olguța Vasilescu

 

Sala Polivalentă, Stadionul de fotbal, Stadionul de atletism, adică ceea ce va fi complexul sportiv, va permite orașului să candideze fără emoții în competiție în care europeană în care se alege un oraș pentru acest titlu, este de părere edilul din Bănie. Drept urmare, municipalitatea va depune un dosar de candidatură.

 

Cred că în doi ani de zile, Craiova va putea să intre în orice competiție sportivă pentru că anul viitor vom începe demersurile pentru a fi Capitală Europeană a Sportului. În fiecare an, câte un oraș din țara respectivă poate să dețină acest titlu. Am avut discuții la Ministerul Sporturilor și ne-au întrebat de ce nu ne-am înscris anul acesta în această cursă. Am discutat și cu doamna ministru Gabriela Szabo, care auzise că stadionul de atletism nu se mai face. I-am explicat că procedurile au fost demarate. Deci, ne vom depune candidatura în 2016 pentru a deveni capitală europeană a sportului în 2017”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     12-10-2010
    Mesaje
    160

    numai capitale europene avem la craiova… cred ca mai usor ne-ar fi la „capitala europeana a mortilor din spital” sau „capitala europeana a tiganilor”

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     03-08-2006
    Locatie
     CV9
    Mesaje
    202

    Pentru „capitala locurilor de munca bine platite”, „capitala educatiei” sau „capitala infrastructurii” nu vrea sa participe ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.