Craiova: Restricții temporare de circulație, în centru, 1 Mai și Craiovița

Craiova: Restricții temporare de circulație, în centru, 1 Mai și Craiovița

603
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Primăria Craiova a anunțat că, în acest week-end, circulația rutieră va suferi unele restricții temporare, pentru desfășurarea unor manifestări organizate de Asociația Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021.

 

În data de 18 iulie 2015, în intervalul orar 730-1200, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi:

  • Str. Popa Şapcă;
  • Str. A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str.Unirii şi intersecţia cu str. Romul;
  • Str. Unirii, tronsonul cuprins între intersecţia cu str.Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.

Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune în vederea organizării manifestărilor care se vor desfăşura în cadrul proiectului „Treceri de pietoni” organizat de Asociaţia Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021 în municipiul Craiova.

 

În perioada 18-19 iulie 2015, se vor institui unele restricţii temporare de circulaţie rutieră, după cum urmează:

  • În data de 18 iulie 2015, în intervalul orar 1930 – 2300, se va închide circulaţia rutieră în cart.1 Mai – str.Dr.Nicolae Păulescu între intersecţiile cu str. Dr.Nicolae Ionescu Sisesti şi cu str. Dr.M.Cănciulescu;
  • În data de 19 iulie 2015, în intervalul orar 1930 – 2300, se va închide circulaţia rutieră în cart. Craioviţa Nouă – str.Elena Farago, pe tronsonul pe care se află Şcoala gimnazială Elena Farago şi Grădiniţa Piticot, între intersecţiile cu Bd.Olteniei şi cu str.Elena Farago.

Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune în vederea desfăşurării manifestărilor din cadrul proiectului „Dansul ocupă strada”, organizat de Asociaţia Craiova 2021 Capitală Europeană a Culturii în municipiul Craiova.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     09-03-2011
    Mesaje
    124

    oare proiectul asta nu e ca cel de anul trecut?? cat au durat trecerile alea ..2 saptamani??? ..oricum partea nasoala e alta .. tot orasul e varza se lucreaza fara cap peste tot si unora le arde de inchis si putinele strazi pe care se poate circula

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4129

    Craiova.. Capitala Prostiei, Inculturii si Imbecilitatii Europene.. Propun ca sa se puna pe stema orasului o banana alb-albastra.. penetrand o gogoasa cu smantana (ca tot o sa avem o gogoasa drept atractie fotbalistica-turistica)

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.